Управителен съвет

 • Алексей Христов

  Председател на УС на СРООПН. В края на 90-те получава магистърска степен по богословие от СУ „Св. Климент Охридски“. През 2001-2002 г. е гост изследовател в университета Джорджтаун във Вашингтон на тема Нестопански организации и Гражданско общество. От 2004 г. е програмен директор на Американска фондация за България и управител на клона в България.

 • Христо Чанев

  Доцент във Факултета по химия и фармация на СУ „Св. Кл. Охридски“. Председател на Комисията за организиране и подготовка на олимпиади по химия и опазване на околната среда. Ръководител на националния отбор по химия от 2007 г. Ръководител на лабораторията по химия „Америка за България”. Зам.-председател на УС на СРООПН.

 • Албена Йорданова

  Доцент в Медицинския факултет на СУ „Св. Кл. Охридски“ . Ръководител на национания отбор по биология от 2009 г. насам. Член на УС на СРООПН.

 • Емил Келеведжиев

  Главен асистент в Института по математика и информатика на БАН. Председател на националната комисия за провеждане на олимпиади по информатика. Ръководител на националния отбоxр по информатика от 2009 г. Член на УС на СООПН.

 • Никола Каравасилев

  Докторант във Физическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Ръководител на националния отбор по астрономия от 2009 г. Бивш международен олимпиец по астрономия. Член на УС на СРООПН.

Календар Виж

В социалните мрежи

Каналът ни