ТВОЕТО БЪДЕЩЕ В БЪЛГАРИЯ - СПЕЦИАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОЛИМПИЙСКИТЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ СТУДЕНТИ

За да подкрепи българските студенти, през есента на 2020 г. нашият генерален спонсор, Фондация „Америка за България“, в партньорство с Токуда Банк, стартира кредитната програма „Твоето бъдеще в България“

От студентските кредити без такси за обслужване по програмата могат да се възползват състезатели от олимпийските отбори по природни науки, студенти от Американския университет в България (АУБ), Арк Академия, както и стипендианти на програма „Фулбрайт“, приети в университети в САЩ. 

Фондацията гарантира всички заеми и погасява 20% от главницата за всяка година след дипломиране, в която кандидатите останат да работят в България. 

Със студентски кредит „Твоето бъдеще в България“ можете да получите гратисен период за срока на обучението си и 20% от сумата на кредита (финансова подкрепа от Фондация „Америка за България“), след завършване на образованието си, за всяка година, в която работите в България за срок до 5 години. За членовете на олимпийските отбори по природни науки (в т.ч. Разширените отбори) сумата е в размер на 10 000 щатски долара за една учебна година и не повече от 40 000 долара за целия период на обучението. 

Запитвания можете да направите на място в клон на банката или онлайн чрез специална форма за контакт с консултант. Всички изисквания, предимства и подробности около тази възможност, вече можете да разгледате на уебсайта на Токуда Банк.