Международната олимпиада по астрономия и астрофизика 2016 - Мисията: възможна!

| Галерия

На 15 януари 2016 г., петък, в зала 3 на Националния дворец на културата се проведе благотворителен концерт в подкрепа на младите ни астрономи. Необходими бяха 14 000 лв., за да може националният ни отбор по астрономия и астрофизика и ръководителите му да ни представят на Международната олимпиада в Индия. Щастливи сме да обявим, че необходимата сума бе събрана! Tова постижение е резултат от всеобщите усилия на всички - организатори, участници, гости и други дарители.

Изказваме своите благодарности към всички, направили дарение по сметката на Сдружението (както и чрез ePay или PayPal). Публикуваме списък с имената на тези дарители, подредени в азбучен ред. Каним всеки, дарил над 100 лева, да се свърже с нас на посочените контакти (на този адрес), за да получи своя подарък за жеста - издание на Енциклопедия “Дарителството”: Дарителски фондове и фондации в България 1878 - 1951.  

От СРООПН благодарим и на многобройните гости, които уважиха събитието, на всички, които дариха допълнителни средства в кутиите на място и на специалния щанд в “Музейко”, на включитилите се в благотворителния базар. Нека не забравяме и подкрепилите чрез SMS кампанията - DMS OLYMP - многобройни анонимни дарители, на които нямаме възможност да изразим лично благодарността си!.

И разбира се, не на последно място, бихме искали отправим впечатленията и благодарностите си към екипа, без който това събитие не би се осъществило: Андреа - Карина Беновска, Даниел Георгиев, Радослав Христов и техните съмишленици - на тях и на всички останали, които които направиха участието на българския национален отбор по астрономия и астрофизика на олимпиадата през декември в Индия възможно!

Архитектурно бюро "Димитър Коев" ЕООД
Биляна Иванова Минковска
Бистра Йовчева
Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов, д.м.
Валери Георгиев Костадинов
Валери Цанков Веселинов
Владимир Лазаров Миланов
Гергана Андреева
Гергана Миланова Зарева
г-н Пулев
Даниел Дончев Дончев
Елица Юриева Найденова
ЗП Драгомир Иванов Станчев
Ивайло Иванов
Иван Вергилиев Георгиев
Ивета Кралева
Камен Асенов Козарев
Кирил Арабаджийски
Корман Исмаилов
Мария Йовева
Мартин Лазаров
Методия Методиева Христова
Мирела Беловеждова
Народни представители от Народен съюз
Ненови Софт ЕООД
Пазари Въздраждане
ПГ БСП - Лява България, Красимир Стоянов
ПГ ГЕРБ
ПГ Патриотичен фронт
ПГ Реформаторски блок
Петко Желязков
Петър Димитров Нейчев
ПП Български демократичен център
Росица Николова Каламова
Румяна Илчева
Силвия Ганева
Симеон Тодоров Божанов
Славчо Илиев Найденов
Станислав Трифонов
Теменужка Петкова
Фондация "Доцент Б. Великов - Монтана"
Хювефарма ЕООД
Чавдар Тодоров Костов

Тагове