Включете се в Традиционния есенен семинар по лингвистика за ученици и учители

Семинарът ще се проведе от 3 до 5 ноември 2017 г. в хотел „Сити”, гр. Стара Загора. 

Съюз на математиците в България (СМБ), секция „Математика и лингвистика” и Сдружение на на олимпийските отбори по природни науки (СООПН), с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България”, имат удоволствието да Ви поканят на 
Традиционния Есенен семинар 
за подготовка на ученици и учители по математическа лингвистика 

По време на семинара ще бъдат проведени множество занятия от лектори от цяла България, както за ученици, така и за нови учители. Поканени са да участват всички ученици, имащи интерес към математическата лингвистика, както и техните преподаватели. 

Също така поканени са и нови учители, които имат желание да започнат да развиват тази дейност, без значение дали имат предишен опит. Специално за тях са предвидени и занятия, насочени към развитието на тази дейност в страната, лекции за начинаещи преподаватели, сесии за споделяне на опит и др. 

Условия за участие в семинара: 

  • Пакет нощувки и храна: 75 лв/човек за два пълни пансиона. 
  • Такса правоучастие: 10 лв. за регистрирани участници преди 10 октомври (включително) и 20 лв. за регистрирани участници след 11 октомври (включително). 
    Таксата правоучастие осигурява посещението на всички занимания по време на семинара, посещение на празнична дискотека, участие в организираните занимателни мероприятия и гала вечеря за ръководителите. Средствата за участие се осигуряват от училища, училищни настоятелства, РИО на МОН, общини и външни спонсори. 

Генералните спонсори Фондация „Америка за България“ и секция „Математика и лингвистика“ към СМБ са предвидили бюджети за спонсориране на част от участниците. Условията за спонсорство са прикачени към следната покана. 

Заявки за участие (по образец приложен към поканата) се приемат до 20.10.2017 г. на електронна поща: lingvistika.seminar@gmail.com. 

Тагове