КУПИ ПРОДУКТИ НА MILKA И ПОДКРЕПИ ОЛИМПИЙСКИТЕ ОТБОРИ

Между 01.02.2022 г. и 20.03.2022 г. се провежда кампанията “Сподели нежността”, чрез която можеш да спечелиш страхотни награди, а Milka ще дари 50 000 лв.* за 3 социалнозначими каузи. Една от тези каузи са именно олимпийските отбори по природни науки! 

През 2021 г. Milka пусна лимитирана серия шоколади, а вместо логото на марката върху парчетата са изобразени символи на нежност. - Milka вярва, че виждайки тези символи, хората спонтанно биха проявили нежност. 

През 2022 г. кампанията продължава!

Milka цели да окуражи аудиторията си да направи света по-нежно място, като сподели позитивните съобщения от новите лимитирани опаковки с тези, които най-много се нуждаят от тях в даден момент. Тази година освен парченца нежни символи върху опаковката на шоколада са изписани четири нежни послания:

  • support you – за хора, които се борят с нещо и се нуждаят от увереност, че не е нужно да се справят с него сами;
  • dream team – за хора, които искат да затвърдят своето приятелство и подкрепа;
  • smile, all is okay – за хора, които просто се нуждаят от малко положителен тласък, за да преодолеят препятствие или проблем;
  • my champion – за хора, които са постигнали нещо, което трябва да бъде отпразнувано; 

Вдъхновена от тазгодишните лимитирани опаковки е и кампанията на Milka в България с основно послание „Сподели нежността“. В периода от 01.02. до 20.03. всеки, закупил продукти Milka на стойност минимум 4 лв. и регистрирал своите касови бележки на game.milka.bg, получава възможност да даде своя принос към каузата на Milka – да гласува след всяка регистрация за някоя от трите каузи. Гласовете се разпределят в процентно съотношение за всяка една от каузите, а именно по този начин ще бъде направено и дарението.

Как да се включиш?

  • Купи продукти Milka за минимум 4 лв.;
  • Регистрирай касовата бележка на https://www.game.milka.bg/registration и можеш да спечелиш награди (Някоя от 200x150 лв GiftCard или 10x1000 лв. GiftCard);
  • Гласувай за каузата, която искаш да бъде подпомогната от Milka;

*Средствата ще бъдат разпределени между трите каузи спрямо събраните за всяка от тях гласове. Гласуването за кауза не е задължително условие за участие в промоцията.

За повече информация около кампанията: https://www.game.milka.bg