ПОДКРЕПЕТЕ ОЛИМПИЙСКИТЕ ОТБОРИ И С КРИПТОВАЛУТА

Фондация BitHope е първата българска неправителствена организация в обществена полза, която използва единствено криптовалута за събиране на дарения за кампаниите си. Bitcoin е най-известната и най-търгуваната валута от крипто света, което покачва и доверието към този начин на инвестиране. Криптовалутите все повече печелят симпатиите на хората, тъй като са бързи, децентрализирани, независими и прозрачни средства за разплащане и търговия.

Отскоро Олимпийското сдружение официално е част от избраните кампании, които можете да подкрепите на уебсайта на организацията - BitHope.org.

Ако изберете да подкрепите СООПН, средствата ще подпомогнат подготовката, селекцията и участието на разширените и националните отбори на България по математика, информатика, лингвистика, биология, физика, млади физици, химия, астрономия, астрофизика.

Благодарим на експертите от Nexo, които вече са повярвали в нас! 

Научете повече за платформата и станете част от кампанията като индивидуален или корпоративен спонсор на този адрес. Разбира се, все още можете да разчитате и на традиционните средства за дарение, които ще откриете тук.