ГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ ЛЕКЦИИ ОТ SCIENCE BRICKS 2: НАУКА С КАУЗА (25 ОКТОМВРИ)

Преди броени дни станахме част от научно-популярното събитие Science Bricks 2: Наука с кауза, което през целия ден на 25 октомври ни срещаше с интересни учени и техните вълнуващи теми от областта на георгафията, екологията, физиката и др.

100% от всички закупени дарителски билети на суми от 5 до 50 лв. са в подкрепа на Сдружението на олимпийските отбори по природни науки и нашите талантливи ученици от цяла България! Събитието бе безплатно, излъчваше се онлайн в Youtube и Facebook каналите на организаторите MediaBricks.bg, но всеки, който признае каузата, можеше да я подкрепи чрез споменатите дарителски билет, дори и в самия ден на Конференцията. 

С радост ви споделяме, че все още можете да се докоснете до програмата, тъй като партньорите ни са се постарали да качат видеата и те да бъдат достъпни от всякъде и по всяко време. За да ги гледате, кликнете върху избраното от вас заглавие:

И не на последно място - последният панел, в който ви представяме трима от нашите отличници. Васил Николов (физика, астрономия, астрофизика), Виктор Гилин (биология) и Илиян Йорданов (информатика) разказаха за живота на състезателя (а някои вече и на ръководители) и пътя до медалите.

Повече информация за лекторите и тяхното научно поле, прочетете тук

Нека припомним, че това е второто по рода си събитие, а усложнената обстановка в страната и в света наложи провеждането му онлайн. През октомври 2019 г. MediaBricks.bg дебютира като организатор и събра стотици любители на науката в София Тех Парк. Тогава с ваша помощ успяхме да съберем над 4000 лв. за каузата на първото издание на Science Bricks

Ако желаете да подкрепите отборите по природни науки, разберете как и къде можете да дарите - ТУК или ни пишете на имейл office@olympicbg.org.