ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПАРТНЬОРИТЕ НА “ОПЕРАЦИЯ “ЖЪЛТИ СТОТИНКИ”

През септември 2019 г. олимпийските отбори по природни науки станаха каузата на “Операция „Жълти стотинки”, организирана за девета поредна година. С партньорите от Виваком организирахме и си партнирахме по редица свързани научни събития и инициативи, сред които Нощта на учените 2019, забавни видеа, подкасти и други. Всеки желаещ можеше да остави своето ресто или сума по избор в хартиените касички, разположени в партньорски обекти из цялата страна. Разпознават се по образите на медийните лица на кампанията - журналистката Ива Дойчинова и олимпийския медалист Йордан Йовчев.

Поради кризата с COVID-19 се наложи да се преустанови събирането на емблематичните оранжеви касички от партньорските обекти от страна на инкасо фирма, но ето, че настъпи моментът, в който сме в трепетно очакване на разберем резултатите от кампанията. 

В рамките на кампанията желание да се включат изявиха и обекти, с което успяхме да разширим мрежато от съмишленици на олимпийската кауза. В случай че тези обекти все още не са предали своите благотворителни касички в близък офис на Виваком, ще могат да го направят сега, на рецепцията на Централното управление на телекомуникационната компания. Адресът е бул. Цариградско шосе 115 (до The mall). Всеки, който има касичка, може да я остави там в най-кратък срок, в часовете между 09:00 и 18:00 ч. в делнични дни. Разбира се, това трябва да се случи, спазвайки всички предпазни мерки - носенето на предпазна маска е задължително през цялото време в лобито на сградата. 

А вие ни следете за подробности, за да разберете първи какъв е финалният резултат от Операцията и колко средства сме успели да съберем за българските състезатели по математика, информатика, лингвистика, физика и млади физици, химия, биология, астрономия, астрофизика!

Ако не сте имали възмжност да се включите в кампанията, винаги можете да изберете удобен за вас начин на дарение в секция “Дарете сега”.